Grootmeester Tang Wei overleden

Ons bereikte het trieste bericht dat Taiji Grootmeester Tang Wei op woensdag 29 mei 2024 is overleden. Grootmeester Tang Wei was een paar dagen opgenomen in het ziekenhuis, toen zijn toestand onverwacht verslechterde en hij plotseling overleed.

We zijn erg verdrietig over zijn overlijden, maar zijn ook erg dankbaar voor alles wat Grootmeester Tang Wei in de lange periode dat we les van hem mochten hebben, aan ons geleerd heeft.

We wensen zijn familie heel veel sterkte met het verwerken van dit grote, onverwachte verlies.

Toen hij gestopt was met lesgeven, hebben we op 1 maart 2020  samen met wushu-vereniging Bao Trieu / Blijd een afscheidsbijeenkomst voor Grootmeester Tang Wei georganiseerd. Op deze bijeenkomst ontving meester Tang Wei een aantal tekeningen die kunstenaar Zhen Tian speciaal voor hem gemaakt had.
Je kunt ze hier bekijken.